АЕРО ЛЕГЛО MAXRELAX

септември 15, 2016
Аеро легло MaxRelax
Дължина в разгънат вид 250см.
Дължина в надуто състояние Около 200см.
Обем в сгънато състояние 40 x 20 x 20см.
Натоварване До 200кг.
Цвят Син, Червен, Жълт,
Оранжев, Зелен
Материал Висококачествен
издръжлив полиестер
В комплекта Чанта за съхранение

Какво e Аеро легло MaxRelax и как да го използвате?

С MaxRelax разполагате с изключително удобно легло/кресло, което можете да пренесете и използвате навсякъде с Вас. Леглото се прибира в компактна торбичка с презрамка.

Когато искате да използвате леглото първо го разгънете по дължина. Разтворете едната половина на леглото и с няколко загребващи движения вкарайте колкото може повече въздух. Повторете предходната операция и с другата половина на леглото. След всяко загребване затваряйте с ръка половината, в която сте вкарали въздух.

Направете няколко повторения, докато в двете половини на леглото вкарате достатъчно количество въздух. След това започнете да навивате леглото от страната на отворите за въздух. Въздухът, който е в двете страни на леглото ще се сгъсти и леглото ще се надуе. Накрая закопчайте навития край на леглото със специално предвидената закопчалка. Вашето легло е готово за употреба и можете да релаксирате.

Нормално е първите няколко пъти да Ви е по-трудно да надуете леглото, докато не усвоите правилната техника на изпълване с въздух. При ветровито време ще Ви е значително по-лесно да изпълните с въздух леглото.
За да Ви помогнем с употребата на леглото, споделяме с Вас техниката на надуване, която използва блогърът Tim Langlois. Негово видео в YouTube можете да видите тук.

MaxRelax Aerobed е изработено от висококачествени материали, които са устойчиви на износване. Това Ви позволява да използвате леглото на различни места - в планината, на море, дори и във вода. Все пак внимавайте за остри предмети, които могат да спукат леглото.

От едната страна на леглото разполагате с два практични джоба, в които можете да поставите смартфон, таблет, книга, списание и други. От другата страна е пришит ластик, който се използва за прикрепване на леглото към чадър - изключително полезно, когато сте на плажа.

За почистване на продукта можете да използвате влажна кърпа. Редовното почистване на леглото след всяка употреба ще запази за по-дълго добрия му вид.