За нас

септември 15, 2016
 

Максхоум енд Гардън - ОпитПовече от 20 години търговски опит

Максхоум енд Гардън ООД е компания, създадена благодарение на опитът и търговските практики на Дигитален свят ООД( създадена през 2001 г. въз основата на богатия опит на Дейзи Технолъджи и Дейзи Мултимедия) - регионален лидер в разработването, производството и вноса на потребителска електроника и телекомуникационни продукти. Нашият опит и всички връзки, които сме създали през годините ни позволиха да разширим дейността си с нова гама от продукти за дома и градината. Разполагаме с опитен екип, което ни дава стабилност в планирането и развитието на нови пазари и продукти.

globe1Качествени продукти на разумни цени

Максхоум енд Гардън ООД има за цел да внася и разпространява широка гама от качествени и конкурентни стоки - ръчни инструменти, градинска техника и аксесоари, къмпинг и туристически продукти, сейфове, обков, облекло и предпазни средства, автомобилни аксесоари и други. Не правим компромис с качеството но основна цел са конкурентните цени.

Предлагаме Ви портфолио от качествени продукти, които удовлетворяват желанията и нуждите на клиентите.

Благодарение на качеството и атрактивността на предлаганите продукти, както и на стремежа за задоволяване на потребностите на клиента, Максхоум енд Гардън ООД има за цел да заеме водещи позиции на пазара и да развие широка дистрибуторска мрежа.

Cargo ships with Maxhome and Garden Ltd cargoНиски разходи и доставки в срок

Дългогодишните ни контакти с водещи страни производители, дават възможност за бързо осигуряване на продукти, суровини и материали на конкурентни цени. Стремим се да отговорим на всички искания на клиента с подробна информация за продукта и спецификация на производителя. Нашите усилия, гарантират контакти с реномирани производители и фабрики, постигайки баланс между високо качество и ценова атрактивност.