ОПИТ

Над 20 години опит в търговията

 

Макхоум енд Гардън ООД е компания, създадена и базирана на търговския опит на Дигитален свят ООД. Регионален лидер в разработването, производството и вноса на потребителска електроника и телекомуникационни продукти, основана през 2001 г. Двете компании са част от Daisy Holding Group. Нашият опит и контакти, които сме създали през годините ни превърнаха в предпочитан и доверен партньор на всички големи търговски компании в България.

Разполагаме с опитен екип с отлични умения за водене на преговори, което ни дава стабилност при планирането, развитието и разширяването на нови пазари и продукти. Нашата мисия е да изследваме нуждите на клиентите и да анализираме възможностите и ограниченията на всички свързани технологии, за да предложим най-доброто решение за всеки партньор.

ВИЗИЯ

Широка гама от продукти

Максхоум енд гардън ООД е вносител и дистрибутор на широка гама от качествени и конкурентни на пазара продукти. Електрически, акумулаторни и ръчни инструменти, градинско оборудване и аксесоари, крепежни елементи, продукти за шлайфане и полиране, сейфове, продукти за дома, велосипеди, тротинетки, авто артикули и много други. За кратък период успяхме да изградим портфолио от качествени продукти и марки, които удовлетворяват желанията и нуждите на клиентите ни.

Иновативния ни подход, безкомпромисно внимание към детайлите и нуждите на клиентите са основен приоритет на нашите служители. Всеки ден се стремим да подобряваме комбинацията от качество, цена и услуга, която предлагаме

ДОСТАВКИ И ПЛАНИРАНЕ

Планиране и доставка в срок

Ние сме в бизнеса с набавяне и разпространение на най-качествената потребителска електроника, инструменти, изделия за дома и градината и аксесоари за тях. Предлагаме продукти както на на популярни марки, така и на брандове, които задоволяват клиенти с по-скромен бюджет. През годините успяхме да разработим стабилна верига за доставки, отговаряща на нуждите и очакванията на клиентите.

Компанията натрупа огромна база данни на производители и дистрибутори, която ни позволяват да набавяме бързо стоки и материали и да реагираме на всяко изискване на клиента с нужната информацията и точна спецификация на спродуктите. Винаги се стремим да работим с реномирани производители и фабрики и да удовлетворяваме нуждата от качеството и ценовата конкурентоспособност на нашите крайни потребители.

Maxhome and Garden Ltd като част от мултидиверсифицирания общ търговски холдинг с различни продукти и услуги представлява множество производители и дистрибутори на конкурентния пазар.